top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

Toneelstuk in Rabo-magazine ‘Dichterbij’

We mogen ons verheugen op toenemende aandacht voor ons openluchtspel, zowel in onze dorpen als in de media. Ook de Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen heeft zich gemeld en dat betekent dat het huisorgaan ‘Dichterbij’ in maart stevig uitpakt met een reportage over ‘In de schaduw van de rômfabriek’. Het blad wordt in een hoge oplage aan alle leden van deze bank toegestuurd.

Dafne van der Meer in gesprek met regisseur en enkele spelers.

Redactrice Dafne van der Meer was woensdag 4 januari naar het Dorpshuus in Ledeacker afgereisd, om namens het Raboblad alles aan de weet te komen over ons toneelstuk. Eerst werden regisseur Jet Lenkens en de hoofdrolspelers Peter Verhoeven, Anne-Marie Raaijmakers en Wim Linders op een plezierige wijze aan de tand gevoeld, daarna werd de organisatorische kant van het spektakelstuk belicht door voorzitter Nicole van Hoof, schrijver / secretaris Henny Lenkens en financiële voorman en ‘subsidiejager’ Wim Strolenberg.

Dafne van der Meer in gesprek met het bestuur.

De uitgave van het populaire Rabomagazine ‘Dichterbij’ in maart valt min of meer samen met de start van de kaartverkoop van ons openluchtspel en is daarmee voor ons project een dubbele opsteker!

116 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page