top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

Eerste buitenrepetitie meer dan geslaagd


Het was wat wennen aan het grote speelvlak en natuurlijk ook aan de frisse buitenlucht, maar het was droog en de schwung zat er meteen goed in bij de eerste buitenrepetitie van het openluchtspel ‘In de schaduw van de rômfabriek’. Onder grote lampen, bij een temperatuur van 7 graden, werden onder leiding van regisseur Jet Lenkens een serie taferelen op de echte speellocatie bij de rômfabriek aan Den Hoek in Sint Anthonis geoefend. Niet goed, dan nog een keer, want daar is de repetitie voor!

Tijdens de pauze in de voormalige zuivelfabriek was het een gezellige drukte van jewelste en werden onder het genot van een dampende beker koffie of thee de eerste ervaringen uitgewisseld. Verrast waren veel spelers over de enorme speelruimte.

Werden de situaties in het afgelopen half jaar uitgebeeld in de gemeenschapshuizen in Oploo en Ledeacker, vanaf nu wordt wekelijks buiten aan het spel geslepen tot het echte werk in september. Want dan mogen de spelers zich van hun beste zijde laten zien tijdens liefst acht opvoeringen van wat ongetwijfeld een groot spektakel wordt.

99 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page