top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

Er komt een DVD-box met film en foto's

Zowel bezoekers die na de voorstelling van ‘In de schaduw van de rômfabriek’ het spel nog eens willen zien als mensen die om wat voor reden dan ook de live opvoering missen, worden op hun wenken bediend. Want de organisatie komt na de opvoeringen met een DVD-box.

De box bevat twee dvd’s. Een is de integrale opname van de opvoering van het oorlogstoneelspel, waarvoor Van Gelder Music & Media uit Sint Anthonis maar liefst vijf camera’s gaat inzetten. De tweede dvd bevat een fotografisch overzicht van de voorbereidingen en fotoreportages van de opvoeringen door hoffotograaf Gerrit van Kempen. Naar verwachting zijn de boxen vóór 1 december gereed.

Bestellen

De DVD-box kost 12,50 euro en kan vanaf 15 september worden besteld via deze website. Voor bezoekers van de voorstellingen is het ook mogelijk om tijdens de pauze of na afloop van de opvoering een bestelling te plaatsen via een inschrijflijst. Bestellers ontvangen vervolgens per mail of post informatie over de betalingswijzen en na betaling van het bedrag wordt de DVD-box bezorgd of toegezonden. Er worden geen verzendkosten berekend.

96 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page