Search
  • J. Verhoeven

Dankbetuiging van een verse Oranjeklant

Het is toch wel een merkwaardig gevoel als het Wilhelmus speciaal voor jou wordt gespeeld. Zeker als je een paar tellen daarvoor met je gedachte nog doende was om de overbrugging tussen twee voorstellingen soepel te laten verlopen. Door stond ik ineens, ‘in geklemd’ tussen 400 bezoekers en pakweg 200 spelers, vrijwilligers, familieleden en de muziekvereniging! En ja, samen met Jet heb ik met volle teugen van genoten van de huldiging.

Het was me wel een lofzang, die burgemeester Marleen Sijbers namens Zijne Koninklijke Hoogheid uitsprak. Mooi gesproken, mag ik wel zeggen. Dat geldt evenzeer voor de persoonlijke boodschappen van Nicole van Hoof, Tiny Hendriks, Jan van Riet, Wim Strolenberg en dochter Yvonne die namens onze drie kinderen sprak. En dan die spontane receptie onder en strak blauwe hemel. Nooit eerder in mijn leven ben ik op één dag zoveel gekust en nooit eerder mocht ik zoveel handen schudden! Allemaal dank.

Wel ja, ons huis is momenteel een ware bloemenzee en een grote tafel is volgestapeld met cadeaus en kaarten met hartverwarmende felicitaties. Onze mailbox, die was na vorige week zondag danig overladen met gelukwensen. Ook daarvoor dank!

Het schijnt dat er ook via Facebook reacties binnenkomen. Ik moet nog de tijd vrij maken om die te gaan lezen, want hoewel ik mijn brood tegenwoordig voor een niet onbelangrijk deel digitaal verdien, ben ik geen hartstochtelijk Facebooker. Ben evenwel gerust, iedereen die via dit ‘sociaal medium’ een felicitatie aan mij heeft gericht, zal ik zeker nog beantwoorden. Via deze weg alvast bij voorbaat dank.

Henny Lenkens

72 views

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online