Search
  • J. Verhoeven

DVD-box openluchtspel niet ontvangen?


De afgelopen weken hebben we alle bestelde en betaalde dvd-boxen op de adressen bezorgd of per post toegezonden. We ontvangen veel positieve reacties over het professionele filmwerk en de prachtige montage van de beelden. Nogmaals complimenten voor Christan van Gelder en zijn filmploeg. Ook de foto’s van Gerrit van Kempen, handig in rubrieken ondergebracht, worden zeer gewaardeerd. Dank aan de fotograaf en aan Jeroen Verhoeven voor de rubricering.

Nog niets ontvangen? Een aantal mensen heeft de dvd-box bestel en betaald, echter nog niet ontvangen. De reden is dat ze bij de betaling de gegevens van het bezorg- of postadres niet hebben vermeld. Indien dat bij u het geval is, verzoeken wij u deze adresgegevens te mailen naar dvd@openluchtspeloploo.nl. U mag ook bellen naar het secretariaat: 06 13818526. Daarnaast heeft een aantal mensen de dvd-box wel besteld maar nog niet betaald. Mogelijk is dit aan hun aandacht ontsnapt. Behoort u tot deze groep, dan verzoeken wij u het openstaande bedrag (€ 12,50 per exemplaar) te voldoen op rekening NL12RABO0310295661. Denk aan de adresgegevens voor de bezorging. Na betaling ontvangt u de dvd-box.

17 views

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online