top of page

Bestelformulier DVD

Zowel bezoekers die na de voorstelling van ‘In de schaduw van de rômfabriek’ het spel nog eens willen zien, als mensen die om wat voor reden dan ook de live opvoering hebben gemist, worden op hun wenken bediend. Want de organisatie komt met een DVD-box.

De box bevat twee dvd’s. De eerste DVD is de integrale opname van de opvoering van het oorlogstoneelspel, waarvoor Van Gelder Music & Media uit Sint Anthonis maar liefst vijf camera’s heeft ingezet. De tweede dvd bevat een fotografisch overzicht van de voorbereidingen en fotoreportages van de opvoeringen door hoffotograaf Gerrit van Kempen. Naar verwachting zijn de boxen vóór 1 december gereed. Dus wellicht een mooi presentje voor rondom de decembermaanden!

De DVD-box kost 12,50 euro en kan bij vijf verkooppunten worden aangeschaft: Hendriks Kantoorboekhandel (Sint Anthonis), Spar Jaegers (Oploo), Koffiehuus Ons Moe (Oploo), Hubo Novy (Ledeacker) en bij Eetcafé Dinges (Westerbeek).


Ook is het mogelijk om een dvd digitaal te bestellen via onderstaande formulier. Via een online bestelllingen ontvangt u vervolgens informatie over de betalingswijze en bezorging.

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor het verwerken van uw bestelling, en niet voor andere (reclame)doeleinden.

bottom of page