top of page
Schrijver Henny Lenkens en regisseur Jet Lenkens

Toneelvereniging Kakelbond Ledeacker

Al sinds 1989 voert Toneelvereniging Kakelbond elk jaar in het voorjaar een toneelstuk op. Een klucht, een blijspel, een drama of een kindervoorstelling. Elk jaar werken we met energie, passie, spanning en plezier toe naar de uitvoering.  Om ons publiek een mooie, leuke bijzondere avond te bezorgen met heel vaak een lach en soms een traan. Kakelbond is een vereniging waar beginnende spelers hun plekje vinden en leren van de "oude rotten". We kletsen, buurten, lachen en zijn druk maar vooral zijn we een toneelvereniging die er altijd voor gaat!

Toneel spelen is plezier, je grenzen verleggen, je emoties laten zien, inleven in een ander maar ook flexibel zijn en om kunnen gaan met veranderingen. We leren veel van onszelf, elkaar en delen ook lief en leed.

 

In 2014 bestond Toneelvereniging Kakelbond 25 jaar. Ter ere van dat jubileum hebben we een groot stuk: "Koppen dicht" opgevoerd onder regie van Joris Brukx. Het moest anders, groter, mooier meer bijzonder zijn dan de afgelopen 25 jaar! We zijn trots dat we met een kleine vereniging van 15 leden, samen met vrijwilligers en sponsors deze produktie op zo'n prachtige locatie aan de Quayweg op de planken hebben kunnen zetten!

Toneelvereniging Kakelbond blijft in ontwikkeling.  In 2015 zijn de Kakelbondjes  (6-12 jaar) opgericht. De kids hebben twee fantastische voorstellingen ten tonele gebracht dit jaar.  Jeugdtoneel in 't Leker is een feit!

Het deelnemen aan "in de schaduw van de Romfabriek" is nu onze nieuwe uitdaging samen met de toneelverenigingen van Oploo en Westerbeek. We vinden het bijzonder om hier samen aan te werken.

Externe links:

Bezoek de facebookpagina van Toneelvereniging Kakelbond

Schrijver Henny Lenkens en regisseur Jet Lenkens
bottom of page