top of page

Sponsoren

De productie en uitvoeringen van In de schaduw van de rômfabriek worden mede mogelijk gemaakt door steun van:

Rabobank Land van Cuijk en Maasduinen

Hoofdsponsor

Een aandeel in het Land van Cuijk en Maasduinen. Actief in uw omgeving, samen met onze leden en klanten. Dat is de Rabobank. Hier vindt u praktische informatie over onze dienstverlening en maakt u kennis met onze lokale activiteiten.

 

Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg

Hoofdsponsor

Het vfonds (het Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) zet zich in voor de erkenning en waardering van geüniformeerden die in dienst zijn van de Nederlandse overheid waar ook ter wereld. Het vfonds wil met voorlichting, educatie en publiciteit respect en waardering van de maatschappij winnen voor alle personen die betrokken zijn geweest bij internationale vredesoperaties.

Prins Bernhard Cultuurfonds

Hoofdsponsor

Het Prins Bernhard Cultuurfonds is bevlogen pleitbezorger van cultuur, natuur en wetenschap in Nederland en daarbuiten. Met financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en beurzen stimuleert het fonds bijzondere initiatieven en talent. Door actieve fondsenwerving en inkomsten uit loterijen kan het fonds jaarlijks bijna vierduizend projecten en personen ondersteunen. Het Prins Bernhard Fonds is op 10 augustus 1940 in Londen opgericht.

Gemeente Sint Anthonis

Hoofdsponsor

De gemeente Sint Anthonis kent veel actieve inwoners met hart voor historie, kunst en cultuur. Het gemeentebestuur waardeert de mensen die zich op deze manier inzetten voor de leefbaarheid in de gemeente en ondersteunt hen graag.

Please reload

bottom of page