top of page

Reserveringen en kaartverkoop

Alle uitvoeringen zijn uitverkocht!!!

Op woensdag 8 maart, kan de organisatie van het openluchtspel ‘In de schaduw van de rômfabriek’ met genoegen vaststellen dat alle voorstellingen in een recordtijd van 3 dagen zijn uitverkocht. We ontvangen regelmatig reacties via facebook en e-mail of er nog kaarten beschikbaar zijn. Helaas zijn alle voorstellingen volledig uitverkocht, ook voor de extra ingelaste voorstelling van zondagavond 24 september.

Belangstellenden die in de periode tijdens de voorverkoop in maart via de website een reservering hebben geplaatst, hebben hiervan persoonlijk bericht ontvangen.

 

De organisatie bedankt iedereen voor de enorme belangstelling en het gestelde vertrouwen. We hopen op begrip van de mensen die om welke reden dan ook het openluchtspel niet kunnen bijwonen. Vanaf nu wordt in de komende weken alles in het werk gesteld om het publiek acht onvergetelijke voorstellingen te brengen.

Bent u wel in het bezit van een kaartje voor een van de voorstellingen? Lees dan via deze link de informatie voor de bezoekers.

zondag 24 september 20:00 uur

- Uitverkocht -

woensdag 20september 20:00 uur
zondag 17 september 20:00 uur
zondag 24 september 14:00 uur
Vrijdag 15 september 20:00 uur
Zaterdag 23 september 20:00 uur
vrijdag 22 september 20:00 uur
zaterdag 16 september 20:00 uur

- Uitverkocht -

- Uitverkocht -

- Uitverkocht -

- Uitverkocht -

- Uitverkocht -

- Uitverkocht -

- Uitverkocht -

In de Schaduw van de rômfabriek
bottom of page