top of page

Informatie voor de bezoekers

Beste bezoeker van "In de schaduw van de rômfabriek",

We zijn verheugd op uw komst op een van de voorstellingen van ons openluchtspel. Graag maken wij u attent op de volgende bijzonderheden op onze speellocatie aan Den Hoek 10 in Sint Anthonis. Op deze pagina vindt u meer informatie rondom de voorstellingen zoals enkele huishoudelijke mededelingen, het parkeren, de horecagelegenheid, de exposities en meer. Dit alles om uw bezoek tot een onvergetelijke middag of avond te maken.

Via deze weg bedanken wij u bij voorbaat voor uw medewerking. Houdt rekening met onze buren. Daarom vragen wij u om de speellocatie en het parkeerterrein rustig te betreden en na afloop weer rustig te verlaten.

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt op 10-09-2017.

Aanvangstijden

aanvangstijden

Voorstelling                 Aanvang      Locatie       Pauze                Einde      Sluiting

                                              open                     voorstelling

Vrijdag  15 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00 
Zaterdag 16 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00
Zondag   17 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00

Woensdag 20 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00
Vrijdag  22 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00
Zaterdag 23 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00
Zondag   24 september 2017  14.00 uur        13:00   ca. 15:45             ca. 17:30        18:30

Zondag   24 september 2017  20.00 uur        19:00   ca. 21:45             ca. 23:30        01:00

Parkeren

Parkeren

Om de voorstelling niet te laten verstoren door verkeersgeluiden zijn de wegen Den Hoek en Rondveld tijdens de voorstelling afgesloten. In samenspraak met de gemeente Sint Anthonis is daarom een routing ingesteld en worden gedurende de voorstelling afsluiting borden geplaatst. Voor en na de uitvoeringen zijn deze wegen gewoon geopend. Verder verzoeken wij u de aanwijzingen van onze verkeersregelaars en parkeerwachten op te volgen.

 

Wij vragen u om zoveel mogelijk met de fiets te komen. U kunt uw fiets parkeren bij de entree van de fabriek. Voor bezoekers die met de auto komen hebben wij een bewaakte en verlichte parkeerplaats ingericht in een weiland van de familie Bloemen aan de Brugstraat 2 in Oploo.

 

Bent u slecht ter been en komt u met de auto: dan kunt u vanaf de parkeerplaats gebruik maken van onze pendelbus. Voor minder valide mensen of rolstoelgebruikers bestaat de mogelijkheid om zich bij de ingang te laten afzetten door hun chauffeur.

 

 • Volg de aanwijzingen door de verkeersregelaars en parkeerbegeleiders altijd op!

 • Voor de bezoekers die met de fiets komen: hiervoor is een aparte en bewaakte fietsenstalling aanwezig naast de entree.

Kaart met parkeren en routing
Exposities

Exposities

De organisatie van het openluchtspel heeft de heemkundeverenigingen van Sint Anthonis en Oploo bereid gevonden om elk met een eigen en toepasselijk thema een extra accent te plaatsen bij de opvoeringen. Een spontane aanmelding ontving de organisatie van de fotoclub Kiekus, van wie leden het fabriekscomplex en de voorbereidingen van het spel creatief hebben vastgelegd.

 Lees hier meer informatie over de exposities... 

Horeca

Horeca en toiletten

Voor de voorstelling, tijdens de pauze en na de voorstelling is er een horecagelegenheid aanwezig. Hier kunt u genieten van een lekker kopje koffie of thee, iets fris of wat anders. Om tijdens de pauze wachtrijen te voorkomen, adviseren wij u voor de voorstelling consumptiebonnen aan te schaffen. De horeca sluit om 01.00 uur. 

 • De prijzen van de consumptiebonnen bedragen € 2,00​ per stuk;

 • Voor personen onder de 18 jaar worden er geen alcoholische dranken verstrekt.

Binnen de fabriek en op korte afstand van de horecaruimte hebben wij twee toiletwagens opgesteld. Een van deze wagens is ook voorzien van een invalidentoilet. Wij verzoeken u voor zover mogelijk om niet tijdens de voorstelling het toilet te bezoeken. Dit werkt erg storend.

Tijdens de voorstellingen

Tijdens en na de voorstellingen

Tribune:

U bekijkt de voorstelling vanaf een overdekte tribune met luxe kuipstoelen. U bereikt de tribune via een looproute die wij bewust binnen de fabriek hebben uitgezet. Tijdens de route passeert u de expositieruimte en de horecaruimte. Alles is gelijkvloers, zodat ook rolstoelergebruikers of mensen met een rollator zich goed kunnen verplaatsen. Zie ook de terreinindeling

Luide knallen:

In het openluchtspel worden ook een aantal beschietingen zoals die in de Tweede Oorlog plaatsvonden nagespeeld. Wij waarschuwen u bij deze vooraf dat er een aantal luide knallen zullen klinken.

Nooduitgangen:

De nooduitgang vanaf de tribune is over het buitenterrein van de fabriek naar Den Hoek, zie ook het kaartje met de indeling van het terrein. Wij verzoeken u in geval van een calamiteit rustig te blijven en de aanwijzingen van onze medewerkers te volgen.

 

Huishoudelijke mededelingen:

Tijdens de voorstelling wordt u vriendelijk verzocht om:

 • Uw mobiele telefoon op stil te zetten;

 • Geen consumpties mee te nemen naar de tribune;

 • Niet te roken.

Tot slot:

Houdt rekening met onze buren. Graag vragen wij ook om de speellocatie en het parkeerterrein na afloop rustig te verlaten. Via deze weg bedanken wij u bij voorbaat voor uw medewerking.

Indeling terrein

Indeling terrein

Legenda

 1. Entree bezoekers

 2. Kaartcontrole en droge horeca

 3. Expositieruimtes

 4. Garderobe en verkoop consumptiebonnen

 5. Natte horeca

 6. Toegang tribune/horeca

 7. Tribune

 8. Decor

 9. Entree deelnemers/acteurs

 10. Kleedruimte deelnemers/acteurs

 11. Fietsenstalling

 

WC   Toiletten

NP   Parkeerverbod

KR   “Kiss and ride” rolstoelgebruikers

Nooduitgangen en vluchtroutes

bottom of page