top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

Kaartverkoop 5 maart 2017

Wie in september verzekerd wil zijn van een zitplaats bij het historische oorlogstoneelspel aan Den Hoek in Sint Anthonis, kan hiervoor toegangskaarten aanschaffen tijdens de eenmalige voorverkoop op zondag 5 maart.

Het avondvullende spel ‘In de schaduw van de rômfabriek’, dat door de gezamenlijke toneelgroepen van Oploo, Ledeacker en Westerbeek wordt opgevoerd, is geschreven door Henny Lenkens en staat onder regie van Jet Lenkens. Het verhaal draait om het georganiseerde verzet in de regio rond Sint Anthonis. De spelfragmenten worden ondersteund met authentieke filmbeelden en omlijst met toepasselijke muziek. Voorverkoop Het spel wordt zeven keer gespeeld op het bedrijfscomplex van de voormalige zuivelfabriek ‘De Eendracht’ aan Den Hoek 10 in Sint Anthonis. De première is op vrijdag 15 september. De overige opvoeringen zijn op zaterdag 16, zondag 17, woensdag 20, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur, met uitzondering van de opvoering op 24 september. Deze begint om 14.00 uur.

De voorverkoop is op zondag 5 maart van 11.00 tot 13.00 uur op de speellocatie aan Den Hoek 10 in Sint Anthonis. De toegang bedraagt 15 euro. Voor kinderen t/m 12 jaar kost de entree 10 euro. Na 5 maart zijn toegangskaarten uitsluitend digitaal aan te schaffen via het bestelformulier op de website www.openluchtspeloploo.nl.

133 views0 comments
bottom of page