top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

‘Promotieteam’ vraagt aandacht voor kaartverkoop

Goedlachse en spontane spelers van het openluchtspel ‘In de schaduw van de rômfabriek’ grepen zondag en maandag de optochten in D’n Twist, Sint Tunnis en Plo aan om zich te laten zien en extra aandacht te vragen voor de voorverkoop van toegangskaarten. Want die voorverkoop staat voor de deur en de organisatie verwacht een ware stormloop!

Het publiek langs de routes werd tijdens de drie optochten getrakteerd op flyers, met alle informatie die nodig is om aan entreekaarten te komen. Liefhebbers kunnen zondag 5 maart tussen 11.00 en 13.00 uur voor toegangskaarten terecht bij de speellocatie aan Den Hoek 10 in Sint Anthonis. Vanaf 6 maart zijn kaarten uitsluitend nog online te bestellen via de website www.openluchtspeloploo.nl.

330 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page