top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

Al 80% van kaarten weg na voorverkoop

Tijdens de zondag gehouden voorverkoop van het historische oorlogstoneelspel in de buurtschap Sambeekse Hoek bij Sint Anthonis is bijna 80 procent van alle beschikbare entreekaarten verkocht. Drie voorstellingen zijn al volledig uitverkocht. De resterende kaarten van de andere voorstellingen zijn alleen nog online te koop.

Het avondvullende spel ‘In de schaduw van de rômfabriek’ wordt zeven keer gespeeld op het terrein van de voormalige zuivelfabriek ‘De Eendracht’ aan Den Hoek. De première is op vrijdag 15 september. De overige optredens zijn op zaterdag 16, zondag 17, woensdag 20, vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september. Alle voorstellingen beginnen om 20.00 uur, behalve die op zondag 24 september (14.00 uur).

Via internet

Na de voorverkoop bij de fabriek zijn drie voorstellingen uitverkocht: zaterdag 16 september, vrijdag 22 september en zaterdag 23 september. Van de overige vier voorstellingen zijn nog beperkt kaarten beschikbaar. De toegang bedraagt 15 euro en kinderen t/m 12 jaar betalen 10 euro. Toegangskaarten zijn vanaf 6 maart uitsluitend nog digitaal aan te schaffen via deze link.

254 views0 comments
bottom of page