Search
  • J. Verhoeven

Alle uitvoeringen zijn uitverkocht!

Vandaag, woensdag 8 maart, kan de organisatie van het openluchtspel ‘In de schaduw van de rômfabriek’ met genoegen vaststellen dat alle zeven voorstellingen zijn uitverkocht. Daarom is om 20.00 uur met onmiddellijke ingang de kaartverkoop gesloten.

Belangstellenden die de afgelopen dagen via de website wel een bestelling hebben geplaatst, maar nog geen bevestiging van het ticketbureau hebben ontvangen, ontvangen in de loop van de week bericht. Zij hebben de mogelijkheid om kaarten te krijgen voor de eenmalige extra voorstelling, die op zondag 24 september om 20.00 uur plaats vindt.

De organisatie bedankt iedereen voor het gestelde vertrouwen en hoopt op begrip van mensen die om welke reden dan ook het openluchtspel niet kunnen bijwonen. Vanaf nu wordt alles in het werk gesteld om het publiek in september acht onvergetelijke voorstellingen voor te schotelen.

187 views

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online