top of page
Search
  • Writer's pictureJ. Verhoeven

Binnenkort: openluchtspel in De Maas Driehoek

Ons openluchtspel staat volop in de belangstelling van de media. Dit keer mogen we ons verheugen op een reportage in nieuwsblad De Maas Driehoek. Chef-redacteur Martijn Schwillens was woensdag 10 mei met fotograaf Ingrid Driessen naar Den Hoek afgereisd om zich uitgebreid bij te laten praten en een kijkje te nemen voor en achter de schermen van de set. Zo zag hij tijdens een rondgang de gedreven spelersgroep repeteren onder leiding van regisseur Jet Lenkens.

repetitie In de schaduw van de rômfabriek 10 mei 2017

Schrijver Henny Lenkens mocht vertellen over de achtergronden van het verhaal dat aan de basis ligt van het openluchtspel. Samen met Geert-Jan Jansen, voorman van de decorploeg, schetste Henny de grote omvang van het unieke project. De werktekeningen van het decor en enkele ’speciale objecten’ die Geert-Jan liet zien, maakten indruk. Het verbaasde journalist Martijn Schwillens dat het project volledig wordt gedragen doorvrijwilligers en hij prees de organisatie door deze als ‘professioneel’ te kwalificeren!

repetitie In de schaduw van de rômfabriek 10 mei 2017
repetitie In de schaduw van de rômfabriek 10 mei 2017

67 views0 comments
bottom of page