Search
  • J. Verhoeven

Lintje voor Henny Lenkens

Afgelopen zondag 24 september liep de middagvoorstelling van “In de schaduw van de rômbriek” wat uit. Maar met een goede reden: want het heeft Zijne Majesteit behaagd de schrijver van het toneelspel Henny Lenkens te benoemen als Lid in de Orde van Oranje-Nassau!

Met de finale van de zevende voorstelling werden we verrast door een extra opkomst van burgemeester Marleen Sijbers. Hierbij werd Henny Lenkes van zijn vaste plaats naast het licht en geluid gehaald.

Met mooie woorden van burgemeester Sijbers werden we even opnieuw aan herinnerd hoe Henny op de achtergrond heel veel werk heeft verzet voor dit openluchtspel. Maar ook in de jaren hiervoor heeft Henny zich in gezet voor vele (toneel)verenigingen, sportclubs en het dorpsleven in en rondom Oploo.

We weten van Henny dat het voor hem onwennig is om op deze manier op de voorgrond te staan, maar dit moment blijft hem van harte gegund. Henny: namens alle spelers, medewerkers en vrijwilligers van het openluchtspel van harte gefeliciteerd!

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online