Search
  • J. Verhoeven

Laatste bestelmogelijkheid dvd-box openluchtspel

SINT ANTHONIS – Zowel voor bezoekers die het openluchtspel ‘In de schaduw van de rômfabriek’ thuis nog eens rustige terug willen kijken als voor mensen die de voorstelling om wat voor reden dan ook hebben gemist, biedt de dvd-box van de voorstelling uitkomst. Exemplaren zijn tot 15 november uitsluitend aan te schaffen via de website van de Stichting Openluchtspel Oploo.

De box bevat twee dvd’s. Een is de integrale opname van de opvoering van het oorlogstoneelspel, waarvoor Van Gelder Music & Media uit Sint Anthonis maar liefst vijf camera’s heeft ingezet. De tweede dvd bevat 900 foto’s met een overzicht van de voorbereidingen en de opvoeringen door hoffotograaf Gerrit van Kempen. De DVD-box kost € 12,50.

U kunt uw bestelling plaatsen via deze link. Na registratie van de bestelling ontvangt u informatie over de betalingswijze en na betaling van het bedrag wordt de DVD-box bezorgd of toegezonden. Er worden geen verzendkosten berekend. De organisatie streeft er naar dat u uw bestelling voor 1 december in huis heeft.

58 views

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online