Search
  • J. Verhoeven

Decorbouwer Rody is nu Prins Rody I

Ook tot grote verrassing van zijn collega’s van toneelverening Kakelbond kwam Rody Kusters op 11 november in Ledeacker als nieuwe prins carnaval uit de bus. Rody behoorde tot de kern van de zeer gewaardeerde decorploeg van ons openluchtspel, die in september veelvuldig waardering mocht oogsten voor het prachtige decor. Hij was onder meer betrokken bij het ingenieuze hefsysteem van de rômfabriek en bij de markante schoorsteen.

Tijdens het komende carnavalsseizoen zwaait prins Rody I samen met zijn prinses Yvonne de scepter over de hanen, hennen en kuukens. Een aantal mensen van de decorploeg, onder leiding van Geert-Jan Jansen, was op 25 november present op de receptie die carnavalsvereniging De Hanen voor het kersverse prinsenpaar organiseerde. Alle spelers en vrijwilligers van het openluchtspel wensen Rody en Yvonne het komende jaar veel plezier. Alaaf, alaaf…!

Jeugdprinses Renske

Niet alleen bij het grote mensencarnaval konden we een prinselijke verrassing bewonderen, want ook bij de jeugd was dat het geval. Renske Lenkens, die in ons openluchtspel een mooie rol als figurant speelde, is namelijk de nieuwe jeugdprinses van De Spurriebuuken in Oploo. In het seizoen 2017-2018 vormt ze samen met Tom het jeugdprinsenpaar. Wij wensen Prins Tom en Prinses Renske veel plezier tijdens alle festiviteiten. Dat begint al op 9 december, wanneer ze samen met het grote prinsenpaar Erwin I en Sabrina hun opwachting maken tijdens de receptie in de Oude Heerlijkheid in Oploo.

33 views

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online