Search
  • J. Verhoeven

Dvd-boxen: inpakken en afgeven

Het had veel meer voeten in aarde dan oorspronkelijk gedacht, de productie van de dvd’s van het openluchtspel. Want in plaats van de oorspronkelijke afleverdatum van 1 december waren ze pas op 15 december klaar. Niet getreurd, want het resultaat mag er zijn, zo weten de spelers en de leden van de regiegroep en commissies intussen. Want zaterdag 16 december hadden zij de primeur om als eerste een exemplaar te mogen ontvangen. Mensen die een exemplaar besteld hebben, hoeven nu ook niet lang meer te wachten want vanaf woensdag 20 december worden alle bestellingen bezorgd.

Inpakploeg

De cd’s waren dan wel in veelvoud geperst, ze moesten nog wel netjes worden ingepakt. Dat gebeurde zaterdagmorgen in Koffiehuus Ons Moe, waar onder leiding van Gerry Jacobs vrijwilligers van de regiegroep en pr-commissie aan de slag gingen. Goedgemutst pakten ze de klus op, in de wetenschap dat ’s middags de spelers en commissies hun exemplaar zouden komen ophalen. De inpakkers hadden de handigheid zo te vingers en na anderhalf uur werken was de klus geklaard.

Afhaalmoment

Een paar uur later, tijdens het afgesproken afhaaluurtje in Ons Moe, was het een komen en gaan van spelers en commissieleden. Dit keer was Henny Lenkens present om de exemplaren uit te reiken en de administratie over de uitgegeven boxen te voeren. Het was een gezellige inloop en er was grote tevredenheid dat er eindelijk een einde kwam aan het lange wachten. Menige speler gaf ter plekke aan dat hij of zij op deze rustige zaterdag bij thuiskomst direct de film zou gaan bekijken of de serie van liefst 900 foto’s de revue te laten passeren.

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online