Search
  • J. Verhoeven

Vijf verkooppunten voor DVD-box openluchtspel

Belangstellenden voor de dvd-box met filmopnamen en foto’s van het openluchtspel ‘In de Schaduw van de rômfabriek’ kunnen deze vanaf 20 december op vijf verkooppunten kopen. Tevens blijft de mogelijkheid bestaan om deze te bestellen via de website van het openluchtspel.

Film en foto’s

De dvd-box bevat twee dvd’s. De eerste dvd is de 3 uur durende integrale opname van de opvoering van het oorlogstoneelspel dat in september 8 uitverkochte voorstellingen trok. Het historische spel is prachtig verfilmd en gemonteerd door Christan van Gelder van Van Gelder Music & Media. De tweede dvd bevat 900 foto’s van de hand van Gerrit van Kempen, De serie geeft een uitvoerig overzicht van de voorbereidingen en de opvoeringen.

Aanschaffen

De DVD-box kost 12,50 euro en kan bij vijf verkooppunten worden aangeschaft: Hendriks Kantoorboekhandel (Sint Anthonis), Spar Jaegers (Oploo), Koffiehuus Ons Moe (Oploo), Hubo Novy (Ledeacker) en bij Eetcafé Dinges (Westerbeek). Ook is het mogelijk om een dvd digitaal te bestellen via de website www.openluchtspeloploo.com. Deze bestellers ontvangen vervolgens informatie over de betalingswijze en bezorging.

Mede mogelijk gemaakt door steun van:

  • Facebook - Grey Circle
  • YouTube - Grey Circle

@2016 - 2017 by Jerommeke Online